muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

L'Atlántida Film Fest se salda amb un «rotund triomf de públic» segons els seus promotors

15614

El Festival Atlántida Film Fest «ha superat totes les seves expectatives en aconseguir a Palma els 4.500 assistents en els seus set dies de programació i els 90.000 espectadors en les seves dues projeccions simultànies a IB3, Filmin i Ses Voltes» han explicat els seus promotors.
La primera experiència d'Atlántida Film Fest a Mallorca s'ha saldat amb un «rotund triomf de públic que va omplir la gran majoria de projeccions, conferències i concerts que es varen desenvolupar en emplaçaments tan emblemàtics per a la cultura com el són Ses Voltes, el Museu de Mallorca, el Castell de Bellver, el Centre de Cultura de la Misericòrdia».

El Festival ha comptat amb 12 projeccions a l'aire lliure, incloent 2 estrenes mundials i 5 estrenes absolutes a l'estat espanyol (totes en versió original), 6 concerts, 7 conferències i 1 trobada professional que va reunir a 60 grans professionals de l'audiovisual balear.

L'estrena a a l'estat de 'La reina del desert', superproducció amb Nicole Kidman i Robert Pattinson signada per Werner Herzog, va ser la projecció més concorreguda amb prop de 600 persones, les mateixes que varen assistir al primer concert a Palma de Joan Dausà. L'estrena mundial de Bittersweet days en Cinema Ciutat va tenir tant d'èxit que va caldre programar la pel·lícula en una sala addicional per donar cabuda a tot el públic. També varen registrar una ocupació superior al 90% les xerrades de Boris Pahor, Gonzalo Boye i David Bernet.
La iniciativa més nova del festival va consistir en les dues projeccions simultànies a l'aire lliure, a televisió (IB3) i Internet (Filmin) que es varen saldar amb més de 90.000 espectadors. Sens dubte, una fita per a la distribució del cinema europeu.
La programació completa de Atlántida Film Fest romandrà online fins al dia 27 de juliol en la plataforma Filmin. En els seus primers 10 dies de programació ja s'han superat els 23.000 espectadors.

Al setembre els organitzadors del Festival, després de fer balanç amb les institucions i els organismes col·laboradors, anunciaran públicament la data i l'emplaçament definitiu de l'edició 2017 de Atlántida Film Fest.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.