algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Cati Solivellas és nominada a millor actriu revelació als Goya

22412
Solivellas ha interpretat nombrosos papers a teatre, cinema i televisió. | ARCHIVO

L'actriu mallorquina Cati Solivellas ha estat nominada a millor actriu revelació per la seva interpretació a 'Els nins salvatges' a l'avantsala de la XXVII edició dels Premis Goya.

El proper 17 de febrer se celebrarà l'acte d'entrega d'aquests importants guardons del cinema espanyol al Centre de Congressos Príncep Felip de Madrid. Aleshores, Solivellas competirà especialment amb Macarena García, protagonista d'una de les cintes més aclamades d'aquesta edició, 'Blancaneu'. Les altres dues candidatures són Carmina Barrios i Estefanía de los Santos.

'Els nins salvatges' és una pel·lícula gravada en català en la qual també hi actuen els joves actors Albert Baró, Àlex Monner i la guanyadora del Goya a millor actriu revelació Marina Comas, per Pa Negre.

Principals candidats al triomf

A la propera edició dels Goya hi ha dues pel·lícules que concentren nominacions a bona part dels apartats existents. Són la versió muda de «Blancaneu», realitzada per Pablo Berger, i la cinta d'acció «Grup 7», d'Alberto Rodríguez, amb 18 i 16 nominacions, respectivament.

La superproducció de Juan Antonio Baiona, «L'impossible», amb 14 nominacions, i «L'artista i la model», de Fernando Trueba, amb 13 opcions a premi, completen la llista de finalistes al màxim guardó, el de millor pel·lícula, i els seus realitzadors opten així mateix al premi al millor director.

Els actors Elena Anaya i Antonio de la Torre -aquest any doblement nominat per «Grup 7» i «Invasor»-, han estat els encarregats de fer pública la llista de seleccionats per a optar als premis més importants del cinema espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per XL, fa mes de 11 anys

És una alegria,saber que una paisana nostra ha estat guardonada. Enhorabona a Cati Solivellas i a tots els mallorquíns.

Valoració:8menosmas
Per miquel morell pons, fa mes de 11 anys

Enhorabona Catalina, de part del teu veinat i per a la nominació salud i molta merda!

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente