cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Bellver i el Galatzó tornen a ser escenaris per gaudir de les Llàgrimes de Sant Llorenç

217237

Els dies 5 i 12 d’agost es podrà gaudir del fenomen dels Persèids o Llàgrimes de Sant Llorenç des del castell de Bellver i les Cases de Galatzó, a iniciativa de l’Institut Mallorquí de Ciències de l’Espai (IMCE), i amb el suport dels ajuntaments de Palma i Calvià.

A Bellver, dissabte dia 5 d'agost, el seguiment de la pluja d’estrelles es podrà dur a terme fins a les 1.30 hores de la matinada. A més de poder fer-se servir telescopis, s’han programat quatre activitats de 30 minuts, durant les quals els experts explicaran el fenomen dels Persèids, realitzaran un recorregut per les constel·lacions i faran possible una observació amb l’ajuda d’un làser.

S’han previst grups amb diversos horaris. La compra d’entrades es pot dur a terme en línia.

Pel que fa a l’activitat a les Cases de Galatzó, tendrà lloc el dissabte dia 12 d'agost, en el punt màxim de la pluja d’estrelles. També es realitzarà per grups, i el programa inclou una visita guiada a les Cases a càrrec del divulgador del patrimoni Tomàs Vibot; i l’explicació del fenomen dels Persèids, l’exploració del cel, o 'stargazing' i l’observació amb telescopis, amb experts de l’Institut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.