algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
21°

Jornada d’activitats a la UIB en homenatge al professor emèrit Sebastià Serra Busquets

213187

El pròxim divendres 28 d'abril, a partir de les 10 hores, la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears acull les Jornades d'Història Contemporània en homenatge al professor emèrit Sebastià Serra Busquets.

Es tracta d'una activitat formativa del programa de doctorat en Història, Història de l'Art i Geografia de la UIB i la inscripció és gratuïta.

A les 10 hores: inauguració de les Jornades d'Història Contemporània, a càrrec del Rector de la UIB, doctor Jaume Carot Giner; el vicedegà de la Facultat de Filosofia i Lletres, doctor Pere Salas Vives, i el director del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, doctor Miquel Àngel Capellà Galmés.

A les 10.30 hores: taula rodona 'Les aportacions historiogràfiques de Sebastià Serra Busquets', a càrrec d'Antoni Marimon Riutort, Jordi Casassas Ymbert, Joseba Agirreazkuenaga Zigorraga, Pere Fullana Puigserver, David Ginard Féron, Francisca Lladó Pol i Elisabeth Ripoll Gil.

A les 12 i 13 hores Jordi Casassas Ymbert i Joseba Agirreazkuenaga Zigorraga parlaran sobre la dictadura militar de Primo de Rivera, en el centenari del seu inici.

A la tarda, per acabar amb la jornada es faran un seguit de presentacions de comunicacions i llibres, coordinades per Arnau Company Matas i Elisabeth Ripoll Gil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.