algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Sus a la XII Fira Nàutica i mostra gastronòmica de la Sípia d'Alcúdia

L’Ajuntament d’Alcúdia inaugurarà aquest divendres a les 19 hores la XII Fira de la Nàutica i mostra gastronòmica de la Sípia al Port d’Alcúdia. Serà a la Plaça de Sa Quarentena amb l’obertura de la mostra gastronòmica de la sípia, així com del mercadet d’artesania, del mercadet de productes alimentaris i expositors nàutics.

A la inauguració hi seran presents el batle d’Alcúdia, Antoni Mir; la regidora de fires i mercats, Cati Pericàs, així com regidors i regidores de la corporació municipal i altres entitats i institucions convidades.

Un cop inaugurada la Fira Nàutica i de la Sípia al Port d’Alcúdia començaran tres dies d’activitat firal al Port d’Alcúdia, amb nàutica i gastronomia dedicada a la sípia, actuacions, espectacles i activitat lúdica. A més, el pròxim dia 9 d’abril a les 10 hores el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, juntament amb la regidora de fires i mercats, Cati Pericàs; regidors i regidores de la corporació municipal i altres representants d’institucions convidades, realitzaran un passeig per tota la Fira saludant els responsables dels restaurants, expositors nàutics i comerciants que han fet possible la fira.

Aquest any hi participen 24 restaurants a l’envelat i 27 restaurants col·laboradors. Pel que fa els expositors nàutics, hi haurà 19 empreses a la zona d’expositors nàutics.

Consulta el programa complet de la XII Fira Nàutica i mostra gastronòmica de la Sípia d'Alcúdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per CIMENT I COTXES I SÍPIA DE QUI SAP ON, fa mes de 7 anys

Un poble hipersaturat, penós,

Valoració:0menosmas
Per Fa oi, fa mes de 7 anys

UN bon merder no hi ha qui passi de cotxes circulant, vergonya emprar terres rústiques per aparcament, porcades, així de clar.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente