cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Bonança transitòria

Situació prevista a les Balears: Situació de bonança que, tanmateix, serà transitòria. A partir de demà, dimarts, i especialment dimecres s'espera un nou canvi en les condicions atmosfèriques amb temps inestable i gris.
Menorca: hi haurà ambient assolellat en general, amb cels estirats o poc ennigulat per alguns intervals de niguls. La tramuntana encarà bufarà amb ratxes fortes fins a mitjan matí. Mar moguda amb molta mar de fons.
Serra de tramuntana: hi dominarà la bonança i l'ambient assolellat. A partir de l'horabaixa o vespre arribaran alguns intervals de niugls, preferentment de tipus mitjà i alt. Les temperatures pujaran, especialment durant el dia.
Llevant: hi dominarà el cel poc ennigulat o estirat. Les temperatures seran lleugerament més altes que les d'ahir, tot i la sensació de fredor de les les primeres hores del matí.
Migjorn: hi haurà molta bonança amb cel radiant i amb vent suau. Les temperatures seran lleugerament més baixes que les d'ahir.
Es pla: hi haurà cels estirats, si bé al capvespre poden arribar alguns intervals de nigls prims i mitjans. Les temperatures experimentaran un lleuger augment, sobre tot durant el dia.
Es raiguer: hi haurà cel poc ennigulat en general, amb el pas, a partir del capvespre, d'alguns niguls alts i mitjans.
Palma: domini del sol, però amb algunes bandes de niguls prims i mitjans a l'horabaixa i vespre. Les temperatures màximes seran suaus i les mínimes fredes.
Eivissa i Formentera: hi haurà ambient assolellat amb algunes pinzellades de niguls alts i mitjans a partir de l'horabaixa. Les temperatures seran lleugerament més altes que les d'ahir.

Estat de la mar: A Menorca bufaran vents moderats, de tramutnana, amb intervals forts durant el matí, i a la resta bufaran vents fluixos de component nord. La mar tindrà marejol i maror amb molta mar de fons del nord. La visibilitat horitzontal serà bona en general.

Demà: el cel serà ennigulat en conjunt, amb predomini dels niguls mitjans i prims. No es descarta alguna pluja dèbil a Mallorca i a Menorca. Les temperatures no experimentaran canvis importants.

Dimecres: el cel serà entre mig i molt ennigulat i s'esperen ruixats dèbils o localment moderats, més probables a partir del capvespre. Les temperatures es mantindran estables.

Dijous: el cel serà entre mig i molt tapat o molt ennigulat en conjunt. S'esperen ruixats i tempestes moderats, sobretot al nord de l'Arxipèlag

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.