algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Domini del ressol

Situació prevista a les Illes: dominen les altes pressions a l'oest d'Europa amb un anticicló ben ferm centrat al nord d'Alemanya. En alçada s'observa una clara situació de bloqueig en «Omega». Dominarà el sol o ressol arreu de l'arxipèlag. Menorca: hi haurà cels poc ennigulats en general per alguns niguls alts i prims, més nombrosos durant la matinada i el matí. Les temperatures seran com ahir. Serra de tramuntana: dominaran el cels estirats o poc ennigulats per franges de niguls alts i prims. Les temperatures no experimentaran canvis i l'ambient serà bascós. Llevant: hi haurà cels estirats, tot i que durant el dia poden aparèixer bandes de niguls alts i prims. Les temperatures seran si fa no fa com les d'ahir. Migjorn: hi haurà temps assolellat i estable amb tendència a augmentar els niguls prims durant la segona part del dia. Temperatures sense canvis importants. Pla: hi haurà cels entre pocs i mig enteranyinats per niguls alts i prims, més nombrosos a partir del capvespre. Les temperatures no experimentaran canvis importants. Raiguer: hi haurà cels estirats o poc ennigulats per bandes de niguls alts i prims. Les temperatures seran tan càlides com les d'ahir. Palma: hi haurà cels poc ennigulats en conjunt, amb un augment, a partir del capvespre, dels niguls alts i prims. Les temperatures seran semblants i els vents, localment moderats. Eivissa i Formentera: arribaran bandes de niguls alts i prims, especialment a partir del capvespre. Les temperatures no experimentaran canvis o seran lleugerament més altes.

Estat de la mar: bufaran vents fluixos, de llevant i xaloc, amb intervals moderats al sud de l'arxipèlag. La mar tindrà de marejol a maror al sud de l'arxipèlag i d'arrissada a marejol a la resta. La visibilitat horitzontal serà de regular a bona. La temperatura de l'aigua a la nostra costa es mantindrà entorn dels 19 graus.

Demà: els cels seran mig enteranyinats per niguls alts i mitjans. Les temperatures es mantindran sense canvis. Dissabte: dominarà l'ambient tèrbol amb cels entre mig i molt enteranyinats per niguls alts i mitjans. Les temperatures no experimentaran canvis importants o seran lleugerament més altes.

TEMPERATURES
PuntMàximesMínimesLitres

Palma26'417'6
Eivissa25'015'2
Maó27'414'5
Lluc26'28'4
Sant Llorenç27'711'3

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.