cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Niguls i boires

La posició de l'anticicló ubicat a la mar adriàtica provocarà un lleuger llevantet cap a nosaltres. Hi haurà ambient nigulós amb bromes i niguls baixos. Les temperatures no patiran gaires canvis.

Situació prevista a les Illes. Menorca: hi haurà cel ennigulat amb bromes i bancs de boira durant la matinada i primeres hores del matí, i possibilitat de precipitacions dèbils aïllades. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de gregal i llevant. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat amb bromes i bancs de boira durant la matinada i primeres hores del matí. Temperatura estable i vent fluix, de gregal i llevant.

Estat de la mar: mar plana o arrissada. Visibilitat horitzontal reduïda per bromes i bancs de boira. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 17 graus.

Tendència per als pròxims dies: més niguls. Demà, hi haurà intervals de niguls amb bromes i bancs de boira durant la matinada i primeres hores del matí. Temperatura estable i vent fluix de direcció variable. Dissabte, hi haurà cel ennigulat a molt ennigulat amb bromes durant la matinada i primeres hores del matí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.