algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Fred viu

S'observa una depressió forta al sud d'Itàlia que envia un corrent d'aire fred d'origen polar cap a nosaltres. Hi haurà nigulositat variable, amb pluges o plugims dèbils, que es convertiran en neu per damunt dels 300 metres. La sensació serà de rigorós hivern, amb un fred ben viu a tot l'Arxipèlag. La tramuntana bufarà molt forta al nord.

Situació prevista a les Illes. Menorca: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges dèbils. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fort o molt fort, de tramuntana, amb ratxes que poden assolir els 100 Kms/h. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges dèbils, més probables al nord-est de Mallorca, i que ocasionalment poden ser de neu per damunt dels 300 o 400 metres. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre moderat i fort, de tramuntana, amb ratxes que al nord-est de Mallorca poden assolir els 100 Kms/h.

Estat de la mar: Maregassa amb àrees de mar brava al nord.

Tendència per als pròxims dies: Demà, hi haurà intervals nigulosos, amb ruixats dèbils a Menorca i Mallorca, que poden ser moderats durant la matinada i de neu per damunt dels 800 metres. Temperatura sense canvis i vent entre moderat i fort, de tramuntana. Dijous, dia de Nadal, hi haurà intervals nigulosos a la meitat nord i predominarà el cel poc ennigulat a la meitat sud.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.