algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
18°

Intervals nigulosos

Hi ha un anticicló situat sobre el Regne Unit, amb valors de més de 1.030 mb al seu nucli. En alçada una dorsal subtropical domina a la costa atlàntica europea i la Mediterrània occidental. Hi haurà ambient assolellat, sec i estable, amb algunes bandes de niguls baixos. Les temperatures seran més baixes.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals nigulosos. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fort, de tramuntana. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel variable amb més niguls a Mallorca. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Estat de la mar: Forta maror al nord i àrees de maror a la resta. Visibilitat horitzontal de regular a bona.

Tendència per als pròxims dies: Risc de pluja dèbil. Demà hi haurà intervals nigulosos, amb possibilitat de pluges dèbils a Eivissa i Formentera. Temperatura en lleuger descens i a Menorca i nord-est de Mallorca vent moderat, de tramuntana, i a la resta, fluix, de llevant i gregal. Dimecres, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura en lleuger a moderat augment i vent fluix, de xaloc, que augmentarà a moderat. Dijous, hi haurà cel ennigulat amb bromes i bancs de boira matinals, amb probabilitat de pluges dèbils a moderades que poden anar acompanyades de fang.

TEMPERATURES
PuntMàximesMínimesLitres

Palma21'110'8
Aeroport21'004'5
Eivissa20'909'8
Maó17'410'1
Lluc17'604'8
Pollença18'906'9

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.