nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Cel calitjós

Les altes pressions dominen la situació atmosfèrica a l'Atlàntic i nord d'Europa. En alçària una massa d'aire càlid d'origen subtropical protegeix la conca mediterrània de les depressions del front polar. El cel serà estirat, amb boires i calitges. Les temperatures seran tan altes com ahir.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes o calitges i possibilitat de bancs de boira de matinada. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix i variable amb predomini del migjorn. Mallorca i les Pitiüses: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes o calitges i possibilitat de bancs de boira de matinada. Temperatura sense canvis importants i vent fluix i variable amb predomini del migjorn i brises.

Estat de la mar: mar tranquil·la amb arrissada i marejol. Visibilitat horitzontal reduïda per bromes i calitges. Temperatura de l'aigua a la nostra costa, al voltant dels 24 graus.

Tendència per als pròxims dies: Lleuger descens tèrmic. Demà a Menorca i a Mallorca hi haurà cel ennigulat i tendirà durant el dia a poc ennigulat; i a la resta predominarà el cel poc ennigulat amb bromes. Temperatura en lleuger descens i a Menorca i nord de Mallorca vent entre fluix i moderat, de tramuntana, i a la resta, fluix, de llevant, i brises.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.