algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Tronades fortes

El mapa de superfície mostra la presència d'un extens anticicló a l'Atlàntic nord, allargassat de sud a nord. Una depressió poc fonda se situa sobre Còrsega. En alçària: aire molt fred i inestable gravita sobre la vertical de la mar balear.

Situació prevista a les Illes  

Balears coneixerà un nou episodi de tempestes fortes d'aquest anòmal estiu. Les precipitacions intenses de caràcter fins i tot torrencial podran afectar qualsevol lloc. Ambient fresc, tardoral. Menorca: hi haurà cel ennigulat o mol ennigulat amb ruixats i tempestes localment fortes o molt fortes, amb calabruix. Temperatura en lleuger descens i vent fluix, de tramuntana. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats i tempestes localment fortes i amb calabruix. Temperatura estable o en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de mestral.

Estat de la mar  

Marejol a marol. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats tempestuosos. Temperatura de l'aigua a la nostra costa, al voltant dels 23 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Tendència cap a la millora. Dimecres, hi haurà cel ennigulat amb ruixats localment moderats, més probables a Menorca i nord de Mallorca, i tendirà al capvespre a intervals de niguls. Temperatura sense gaires canvis. Dijous, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils i ocasionals.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 26'1 21'0
Aeroport 27'5 20'5
Eivissa 30'9 23'8
Maó 25'8 21'3
Sant Llorenç 28'1 18'8
Lluc 24'1 14'0

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.