algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Episodi tempestuós

Hi ha baixes pressions relatives que afecten tota la península ibèrica i la conca oest de la Mediterrània. En alçària es veu un pronunciat solc polar situat sobre la Península. La circulació de vents sobre la Mediterrània a 500 mb (5.500 m) és del sud-oest. Atesa aquesta situació, la inestabilitat serà forta a la costa mediterrània peninsular i a Balears.

Situació prevista a les Illes: situació amb tempestes fortes arreu de les Illes.

Menorca: hi haurà intervals de niguls amb ruixats tempestuosos localment forts o molt forts. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de tramuntana i gregal.

Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls amb ruixats tempestuosos localment forts o molt forts. Temperaura estable i vent entre fluix i moderat, de tramuntana i gregal, amb intervals de brises costaneres a Mallorca.

Estat de la mar: marejol a maror. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats tempestuosos. Temperatura de l'aigua a la nostra costa, al voltant dels 23 graus.

Tendència per als pròxims dies: risc de pluja torrencial. Dilluns, hi haurà cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment forts o molt forts i que poden anar acompanyats de tempesta i calabruix. Temperatura en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb ruixats localment moderats.

TEMPERATURES

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 25'7 18'4 23'0
Aeroport 20'0 09'0
Eivissa 27'4 18'8 27'0
Maó 24'7 18'2 27'0
Sant Llorenç 26'9 18'5 28'0
Lluc 21'6 16'1 27'0

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.