algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Calor i marinada

Una dorsal de l'anticicló de les Açores ocupa la costa atlàntica d'Europa i la conca mediterrània. Sobre l'interior peninsular es dibuixa un tàlveg baromètric, d'origen primordialment tèrmic. En alçària dominen les altes pressions subtropicals sobre tot el sud-oest del continent europeu.

Situació prevista a les Balears  

Domini del sol i de les temperatures elevades arreu. Les màximes aniran dels 29 graus a la costa als 33 graus a l'interior. Molta xafogor a vorera del mar. Menorca: hi haurà cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis importants i vent fluix, de tramuntana, amb brises costaneres durant les hores centrals del dia. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel poc ennigulat o estirat amb nigulositat d'evolució a Mallorca durant l'horabaixa. Temperatura estable i vent fluix, de gregal i de llevant, amb brises costaneres durant les hores centrals del dia.

Estat de la mar  

Arrissada i marejol. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 23 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Calma estival. Demà, predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense gaire canvis i a Mallorca vent fluix, de tramuntana i a la resta, fluix, de llevant, amb brises costaneres. Dissabte, hi haurà cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable i vent fluix, de llevant, amb brises costaneres.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'0 20'8
Aeroport 29'1 17'7
Eivissa 27'2 20'9
Maó 26'9 19'2
Sant Llorenç 29'2 17'3
Lluc 28'7 13'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.