cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Pluja persistent

Situació atípica de l'estiu amb presència d'important depressió freda sobre el nord de la conca oest de la Mediterrània.

Situació prevista a les Illes  

Ambient gris i plujós, més propi de la tardor. Menorca: hi haurà cel molt ennigulat amb pluges persistents moderades o localment fortes que poden anar acompanyades de tempesta. Possibilitat de ruixats de calabruix al capvespre. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre fluix i moderat, de migjorn, que a l'horabaixa girarà a moderat, de tramuntana, amb intervals forts. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel molt ennigulat amb pluges i ruixats moderats o localment forts, més probables a Mallorca i durant la matinada i el dematí, que poden anar acompanyats de tempesta. Possibilitat de ruixats de calabruix al capvespre. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de migjorn, que a l'horabaixa girarà a tramuntana.

Estat de la mar  

Maror a forta maror. Visibilitat horitzontal reduida per aiguats tempestuosos. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 23 graus.

Tendència per als pròxims dies  

Ràpida millora. Diumenge, hi haurà intervals de niguls amb ruixats dispersos moderats, més probables al nord i fins a migdia. Temperatura estable o en lleuger descens i vent moderat, de mestral, amb intervals forts a Menorca.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'1 21'5 14'9
Aeroport 28'2 17'8 21'0
Eivissa 30'3 20'9
Maó 26'1 20'3 00'5
Sant Llorenç 28'1 17'7 00'6
Lluc 21'8 14'2 06'1

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.