algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Forta llevantada

UN miním baromètric situat sobre el nord d'Algèria i la mar d'Alboran, juntament amb l'anticicló potent a l'Europa Central, provocaran un fort deteriorament de les condicions atmosfèriques a les Illes, amb pluges i amb vents forts de llevant.

Situació prevista a les Illes.
Ambient rúfol arreu. Menorca: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb probabilitat de pluges dèbils a partir de l'horabaixa. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges dèbils o localment moderades, més probables a partir d'horabaixa. Temperatura nocturna en lleuger augment i diürna en lleuger descens. Vent moderat de llevant que augmentarà a fort, amb ratxes que al sud poden assolir i fins i tot superar els 80 km/h.

Estat de la mar.
Fort temporal de llevant amb ones de fins a 5 metres d'altura. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta.

Tendència per als pròxims dies.
Divendres Sant, hi haurà cel molt ennigulat, amb pluges dèbils o localment moderades. Temperatura sense gaire canvis i vent fort de llevant, que minvarà a moderat. Dissabte Sant, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils i disperses. Temperatura en lleuger augment i vent moderat, de llevant i de gregal, que minvarà a fluix. Diumenge de Pasqua, hi haurà cel mig ennigulat.Temperatura estable.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'3 08'3
Aeroport 19'8 --'-
Eivissa 17'4 08'3
Maó 15'9 07'5
Sant Llorenç 17'4 03'4
Lluc 13'8 -01'7

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.