algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Front d'inestabilitat

Una extensa àrea de baixes pressions centrades a l'oceà Atlàntic és origen d'una banda d'inestabilitat que al llarg de la jornada d'avui creuarà el nostre arxipèlag de ponent a llevant.

Situació prevista a les Illes.
El cel romandrà molt nigulós a tot l'arxipèlag. Cauran pluges moderades a l'horabaixa i al sud. A Menorca les precipitacions arribaran de cara al vespre. L'ambient serà manco càlid que els últims dies. Menorca: Hi haurà cel ennigulat i tendirà a molt ennigulat, amb precipitacions que poden ser localment moderades, més probables a partir de l'horabaixa. Temperatura una mica més baixa i vent moderat, de xaloc. Mallorca i les Pitiüses: Hi haurà cel ennigulat i tendirà a molt ennigulat o tapat, amb precipitacions que poden ser localment moderades. Temperatura en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de xaloc, que girarà a ponent.

Estat de la mar.
Maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats.

Tendència per als pròxims dies.
Obertura de clarianes. Diumenge, hi haurà cel molt ennigulat i tendirà a intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats localment moderats, més probables a Menorca i Mallorca. Temperatura en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de ponent. Dilluns, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de ponent.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'9 12'8
Aeroport 18'5 09'6
Eivissa 20'3 11'5
Maó 17'3 12'2
Porreres 18'8 10'6
Lluc 15'9 07'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.