algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Tempesta de març

S'observa una depressió no gaire profunda de 1004 mb situada al nord d'Algèria que envia un corrent d'aire molt humit del nord-est cap a nosaltres. La pertorbació travessarà les Illes de sud a nord i al llarg del dia provocarà precipitacions intenses i copioses.

Situació prevista a les Illes  

Menorca: hi hurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb pluges i ruixats moderats que poden ser localment forts i anar acompanyats de tempesta. Temperatura sense gaire canvis i vent entre moderat i fort, de gregal, que a l'horabaixa girarà a tramuntana i a mestral. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel molt ennigulat, amb pluges i ruixats moderats que poden ser localment forts i anar acompanyats de tempesta. Temperatura nocturna en lleuger augment i diürna estable. Vent entre moderat i fort, de gregal, que a l'horabaixa girarà a tramuntana i a mestral.

Estat de la mar  

Forta maror o maregassa. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats tempestuosos.

Tendència per als pròxims dies  

Ambient fred i rúfol. Dimarts, hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb ruixats localment moderats que poden ser ocasionalment tempestuosos, més probables a Menorca i a Mallorca. Temperatura en lleuger o moderats descens i vent moderat, de ponent, amb intervals forts durant la matinada i el matí. Dimecres, hi haurà intervals de niguls.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'5 08'9
Aeroport 16'5 04'1
Eivissa 16'0 08'2
Maó 13'5 07'2
Sant Llorenç 15'2 03'4
Lluc 11'3 -2'7

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.