algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Pluja al sud-oest

En superfície s'observa una depressió situada sobre el Golf de Cadis, amb pressions al seu nucli inferiors als 1.004 mb. Es veu un segon nucli, menys profund, situat entre Algèria i Tunísia. En altura la massa d'aire que hi ha sobre Andalusia i Gibraltar és prou inestable per la presència d'una embassada d'aire força fred situada sobre la vertical del sud de Portugal.

Situació prevista a les Illes.
Cel variable amb més niguls cap al sud-oest. Podran caure precipitacions dèbils a les Pitiüses i sud-oest de Mallorca. Temperatura si fa no fa com ahir. Menorca: hi haurà cel mig ennigulat, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil cap al vespre. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de gregal, que augmentarà a moderat. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb possibilitat de precipitacions dèbils, més probables a Eivissa i sud-oest de Mallorca. Temperatura estable o en lleuger descens i vent fluix, de gregal, que augmentarà a moderat.

Estat de la mar.
Maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular.

Tendència per als pròxims dies.
Ambient prou inestable. Dilluns, hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb precipitacions dèbils a moderades, que poden anar acompanyades de tempesta. Temperatura estable o en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'1 12'0
Aeroport 17'3 10'7
Eivissa 15'9 11'4
Maó 16'7 11'7
Lluc 11'3 03'3
Pollença 15'0 09'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.