nubes dispersas
  • Màx: 12.3°
  • Mín: 7.77°
12°

Niguls i bromes

Les pressions a la conca oest de la Mediterrània són relativament baixes per la presència d'una pertorbació freda centrada sobre el Regne Unit. En altura la depressió britànica envia aire fred d'origen polar cap a la meitat oest de la península Ibèrica.

Situació prevista a les Illes
Hi haurà cel tèrbol i bromós, sense precipitacions. L'ambient serà suau i la temperatura màxima superarà els 17 graus. La humitat serà elevada. Menorca: hi haurà cel ennigulat, amb bromes matinals. Temperatura sense gaire canvis i vent fluix, de migjorn. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel ennigulat, amb bromes i amb algun banc de boira matinal aïllat a l'interior de Mallorca. Temperatura estable i vent fluix, de migjorn.

Estat de la mar
Marejol amb àrees de maror. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta.

Tendència per als pròxims dies
Ambient prou inestable. Dissabte, hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat, amb possibilitat de precipitacions dèbils a l'horabaixa o vespre, més probables a les Pitiüses i meitat oest de Mallorca. Temperatura sense gaire canvis i vent fluix, de llevant. Diumenge, hi haurà cel molt ennigulat, amb precipitacions dèbils o localment moderades, que poden anar acompanyades de tempesta. Temperatura estable o en lleuger augment i vent moderat, de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'1 11'0
Aeroport 20'8 11'5
Eivissa 22'5 12'3
Maó 16'8 11'5
Porreres 21'8 08'0
Lluc 17'3 01'2

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.