algo de nubes
  • Màx: 12.18°
  • Mín: 7.77°
12°

Llevant localment moderat

En superfície hi ha un anticicló potent centrat a l'Europa central, amb pressions al seu nucli superiors als 1.038 mb. Les Balears estan sota el radi d'acció de l'anticicló centre-europeu amb pressions cap als 1028-1032 mb. En altura es detecta aire relativament fred sobre la nostra vertical.

Situació prevista a les Illes

El cel serà variable, amb més niguls al matí que a l'horabaixa. Podran caure pluges dèbils a qualsevol banda. La temperatura serà semblant a la d'ahir. Menorca: Hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de pluges dèbils i disperses. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Mallorca i les Pitiüses: Hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de pluges dèbils i ocasionals. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Estat de la mar

Marejol a maror. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta.

Tendència per als pròxims dies

L'ambient serà fred i humit, hivernal. De cara al cap de setmana els niguls guanyaran terreny a tot l'Arxipèlag. Dijous, hi haurà cel mig ennigulat amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil i dispersa. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant i gregal. Divendres, hi haurà cel ennigulat, amb possibilitat de precipitacions en general dèbils. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix, de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 13'5 08'4 01'3
Aeroport 14'1 04'2 1
Eivissa 14'8 08'2
Maó 13'7 06'6
Sant Llorenç 11'2 3'4 17'4
Lluc 06'6 -0'2 09'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.