cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Vent de xaloc moderat

La posició de l'anticicló, centrat a l'interior del continent europeu, propicia l'advecció d'un corrent humit de l'est-sud-est cap a la façana mediterrània peninsular i Balears amb cel molt ennigulat i amb precipitacions. Tanmateix, les condicions a les capes altes no són massa favorables per al desenvolupament de grans niguls per la qual cosa ni la intensitat ni la freqüència de les precipitacions serà gaire significativa a les illes.

Situació prevista a les Illes  

Menorca: hi haurà cel ennigulat a molt ennigulat, amb pluges dèbils i ocasionals. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent moderat, de xaloc i llevant, amb intervals forts al matí. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà cel molt ennigulat amb pluges dèbils i ocasionals. Temperatura estable o una mica més alta i vent moderat, de xaloc i llevant, amb intervals forts.

Estat de la mar  

Maror a forta maror. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta.

Tendència per als pròxims dies  

Situació de llevant. Dijous, hi haurà cel ennigulat a molt ennigulat amb pluges dèbils i ocasionals. Temperatura sense gaires canvis i vent moderat, de llevant. Divendres, hi haurà cel molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats. Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 25'4 19'2
Aeroport 28'6 14'6
Eivissa 24'8 21'1
Maó 23'4 15'8
Sant Llorenç 25'6 15'8
Lluc 26'2 14'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.