algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Calor i calma

El mapa a la superfície mostra una situació de pantà baromètric, típica de l'estació estival. Un anticicló moderat se situa a Escandinàvia i estén les seves condicions d'altra pressió a bona part del continent europeu. Gairebé no s'observa gradient bàric al centre i sud d'Europa. En altitud s'observa una alta subtropical damunt el nord d'Àfrica que emet una cresta d'aire càlid cap a la península Ibèrica e al Regne Unit.

Situació prevista a les Illes: El temps a les Illes continuarà dominat per la calor intensa i la basca. Menorca: Cel poc ennigulat o estirat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix i variable i brises costaneres. Mallorca: El cel estarà poc ennigulat o estirat. Temperatura estable i vent fluix i variable amb predomini del llevant i brises. Eivissa i Formentera: Cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis importants i vent fluix i variable amb predomini del llevant i brises.

Estat de la mar: Arrissada i marejol. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 25 i els 26 graus.

Tendència per als pròxims dies: Pocs canvis amb ambient calorós i temperatura elevada. Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable o en lleuger augment i vent fluix, de llevant, i brises. Diumenge hi predominarà el cel poc ennigulat.

TEMPERATURES

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'4 22'4
Aeroport 30'6 17'8
Eivissa 31'3 22'5
Maó 30'8 21'8
Sant Llorenç 34'0 19'0
Lluc 33'8 14'9

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.