muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Panorama estival

L'ambient assolellat i l'absència de precipitacions continuen dominant el panorama meteorològic a les Illes en aquest tòrrid agost. S'observa en superfície una situació de pantà baromètric sense a penes línies isòbares i amb pressions lleugerament superiors a les normals. En altitud les altes pressions subtropicals graviten sobre les terres peninsulars i el nord d'Àfrica. La trajectòria del front polar passa per damunt de la latitud de les Illes Britàniques.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis importants i vent fluix, de tramuntana, i brises costaneres. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix de tramuntana, amb brises costaneres. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent fluix, de tramuntana, amb brises costaneres.

Estat de la mar: marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal de regular a dolenta. Temperatura de l'aigua entre els 25 i els 26 graus.

Tendència per als pròxims dies: niguls i basca. Divendres predominarà el cel poc ennigulat i al llarg del dia tendirà a intervals de niguls alts. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llevant, i brises costaneres. Dissabte, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts i temperatura estable.

TEMPERATURES

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 29'1 22'6
Aeroport 30'2 18'9
Eivissa 31'6 22'5
Maó 32'0 22'1
Sant Llorenç 33'6 20'4
Lluc 31'8 15'1

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.