algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Calma estival

Situació d'altes pressions a l'Atlàntic i a Europa. S'observa a la superfície la presència d'un anticicló moderat centrat al sud d'Escandinàvia. El gradient de pressió en bona part del continent europeu és dèbil. En altitud les altes pressions subtropicals dominen un ampli àmbit que inclou tota la península Ibèrica, l'Europa centreoccidental i Escandinàvia. La circulació del front polar se situa en latituds molt elevades.

Situació prevista a les Illes: domini del sol amb alguns intervals de niguls baixos matinals. Temperatures estables, càlides. Màximes al voltant dels 30 graus i mínimes entre 21 i 24 graus. Xafogor a la costa. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinals. Temperatura amb pocs canvis i vent moderat, de tramuntana, que ràpidament minvarà a fluix. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinals. Temperatura sense gaire canvis i vent fluix, de gregal, i brises costaneres. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable i vent fluix, de llevant i de xaloc, amb intervals de brises costaneres.

Estat de la mar: arees de maror a marejol. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els 25 i els 26 graus.

Tendència per als pròxims dies: bonança canicular amb ambient calorós i temperatura elevada.

TEMPERATURES

Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'7 22'2
Aeroport 30'8 19'2
Eivissa 31'9 21'7
Maó 29'4 22'9
Sant Llorenç --*- --*-
Lluc 31'3 15'9

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.