algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Mercuri ascendent

En superfície una dorsal de l'anticicló de les Açores abraça la Mediterrània occidental i la Península. En altura hi ha un anticicló càlid al sud de la mar Bàltica que desvia molt cap al nord la trajectòria de les pertorbacions del front polar.

Situació prevista a les Illes: Domini del sol a tot l'Arxipèlag. Temperatures molt elevades amb màximes entre trenta i trenta-quatre graus. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Lleugera pujada tèrmica i vent fluix, de tramuntana, que tendirà a variable fluix amb brises. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb niguls d'evolució a l'interior de l'illa. Temperatura una mica més alta i vent fluix i variable amb brises. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de llevant, amb brises.

Estat de la mar: Mar arrissada i marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-cinc graus.

Tendència per als pròxims dies: Calor intensa. Dimarts, cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable o en lleuger augment i vent fluix, de llevant, amb brises. Dimecres, cel poc ennigulat o estirat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de llevant, amb brises. Dijous, cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 29'9 22'8
Aeroport 31'0 17'0
Eivissa 31'8 21'8
Maó 29'4 21'7
Sant Llorenç 32'4 20'9

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.