muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Ruixats passatgers

En superfície s'observa una àrea de pressions relativament baixes enfront de la costa nord catalana, amb valors lleugerament inferiors als 1.012 mb. En alçària, inestabilitat lleugera i moderada al nord de les Balears.

Situació prevista a les Illes: Possibilitat de ruixats i d'alguna tempestat localment moderada a primera hora, més probable a zones de muntanya. Calor i molta xafogor. Menorca: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats ocasionals dèbils i tendirà a l'horabaixa a poc ennigulat. Temperatura una mica més baixa i vent fluix, de migjorn, que girarà al vespre a tramuntana localment moderada. Mallorca i les Pitiüses: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats ocasionals dèbils que a zones de muntanya podran ser localment moderats i acompanyats de tempesta, i tendirà durant l'horabaixa a poc ennigulat. Temperatura estable o en lleuger descens i vent fluix, de migjorn, que girarà a fluix, de tramuntana.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-cinc graus.

Tendència per als pròxims dies: Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fluix.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 28'2 20'9
Aeroport 33'5 16'2
Eivissa 29'0 21'0
Maó 27'8 20'5
Sant Llorenç 29'9 18'7

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.