nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Sec i calorós

Una massa d'aire força càlida i seca afectarà les Balears durant aquestes pròximes vint-i-quatre hores. L'ambient serà prou calorós i les temperatures màximes superaran de llarg els trenta-dos garus. El cel s'ennigularà força a partir de l'horabaixa. No s'esperen precipitacions a cap indret de l'Arxipèlag.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a molt ennigulat a partir de l'horabaixa. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de xaloc, amb intervals moderats en acabar el dia. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a molt ennigulat a partir de l'horabaixa. Temperatura una mica més alta i vent fluix, de xaloc, amb intervals moderats en acabar el dia, i brises a la costa. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a ennigulat o molt ennigulat a partir de l'horabaixa. Lleuger augment tèrmic i vent fluix, de xaloc, amb intervals moderats en acabar el dia.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-cinc graus.

Tendència per als pròxims dies: Temperatura una mica més baixa però amb més xafogor. Dissabte, hi haurà cel ennigulat o molt ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'6 20'8
Aeroport 29'2 16'0
Eivissa 30'9 20'5
Maó 29'4 20'5
Sant Llorenç 30'8 19'7

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.