nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Vent fluix i marinades

En superfície la Mediterrània occidental està ocupada per una dorsal de l'anticló de les Açores. En alçària s'observa la presència d'una «bombolla» d'aire força càlid situada cap a la vertical del sud-oest peninsular. Aquesta massa africana no afecta de moment el nostre àmbit balear.

Situació prevista a les Illes: Domini del sol amb alguna nigulositat de creixement diürn poc important a Mallorca. Temperatura estable, lleugerament inferior a la normal per a l'època. Vent fluix amb marinades a la costa. Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de tramuntana, amb intervals de brisa. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb alguns niguls de creixement diürn. Temperatura estable o una mica més elevada i vent fluix, de llevant, amb marinades. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent fluix, de llevant.

Estat de la mar: Mar arrissada i marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-tres i els vint-i-quatre graus.

Tendència per als pròxims dies: Augment general de la temperatura. Dimecres, cel poc ennigulat o estirat. Temperatura en lleuger augment i vent fluix, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 29'2 19'6
Aeroport 29'7 14'6
Eivissa 28'1 19'0
Maó 27'2 18'8
Sant Llorenç 28'8 17'6

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.