algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Senyals de canvis

La jornada d'avui serà de trànsit. La nigulositat de tipus mitjà i alt anira en progressiu augment de sud cap a nord i en acabar el dia arribarà a tapar el cel de tot l'arxipèlag. La temperatura es mantindrà estable, càlida. Demà, diumenge, l'arribada d'un front d'inestabilitat produirà un sensible canvi de temps amb ruixats i tempestes dèbils o moderats que a la segona meitat del dia podran ser puntualment forts. la temperatura anirà cap avall.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà el capvespre a intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de gregal. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a partir de migdia a intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant, amb brises durant les hores centrals del dia. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a partir de migdia a intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els devuit i els denou graus.

Tendència per als pròxims dies: Possibilitat de tempestes localment fortes.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 22'6 18'2
Eivissa 25'2 17'0
Maó 20'6 16'9
Sant Llorenç 24'6 15'4

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.