algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Precipitacions aïllades

Hi ha una depressió superficial a Algèria i Tunísia, amb menys de 1008 mb al seu centre. Les Balears reben un lleuger flux de llevant. En alçària, als 500 mb s'observa una zona depressionària centrada sobre la meitat oest de la península Ibèrica.

Situació prevista a les Illes: Ambient una mica gris amb freqüent pas de niguls i amb possibilitat d'alguna pluja dèbil i aïllada. Menorca: hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils i aïllades. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de llevant. Mallorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils i aïllades. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de llevant, amb intervals de brisa. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils i aïllades. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Estat de la mar: Maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Dimecres, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils o localment moderades. Temperatura una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Dijous, hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de ruixats, més probables al nord.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 21'2 15'3
Aeroport 23'4 11'8
Eivissa 22'3 14'0
Maó 20'7 13'6
Pollença 21'2 16'8
Porreres 24'8 12'7
Lluc 24'7 10'6
Sant Llorenç 22'3 11'7

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.