algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Pluges minses

En superfície es remarca la presència d'una depressió al sud-est de la península Ibèrica, amb centre davant el cap de Sant Vicenç. Paral·lelament, l'anticicló s'estén en diagonal des de les illes Britàniques al nord d'Itàlia. Els vents sobre la Mediterrània occidental i el sud peninsular tenen un clar component est. En altura, la pertorbació portuguesa es correspon amb una embossada d'aire fred.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de pluges dèbils ocasionals i aïllades. Lleuger augment tèrmic i vent entre fluix i moderat, de llevant. Mallorca: hi haurà intervals de niguls, amb pluges dèbils ocasionals i aïllades. Temperatura estable o en lleuger augment i vent entre fluix i moderat de llevant. Eivissa i Formentera: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de pluges dèbils ocasionals i aïllades. Temperatura estable o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Estat de la mar: Àrees de maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal.

Tendència per als pròxims dies: Temps humit i plujós. Dimecres, cel molt ennigulat amb pluges dèbils a partir del capvespre. Lleuger a moderat augment tèrmic i vent moderat de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'6 09'9
Eivissa 16'7 08'2
Maó 14'9 09'7
Sant Llorenç 15'3 08'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.