nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
19°

Notable amplitud tèrmica

El domini absolut de les altes pressions subtropicals al nostre àmbit mediterrani determina un tipus de temps caracteritzat per l'absència de niguls i per les importants amplituds diürnes de la temperatura.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna en lleuger augment. Vent entre fluix i moderat, de ponent i llebeig. Mallorca: cel poc ennigulat. Temepratura nocturna en moderat descens i diürna en lleuger a moderat augment. Vent entre fluix i moderat, de ponent i llebeig, amb alguns intervals de brisa durant les hores centrals del dia. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat. Temperatura nocturna en lleuger descens i diürna en lleuger a moderat augment. Vent entre fluix i moderat, de ponent i llebeig.

Estat de la mar: marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal bona o regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre tretze i catorze graus.

Tendència per als pròxims dies: Alternància de niguls i clarianes. Dissabte, intervals de niguls. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix, de llebeig, amb brises. Diumenge, intervals de niguls. Temperatura en lleuger descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 16'5 11'5
Eivissa 16'5 10'2
Maó 12'9 07'1
Sant Llorenç 17'7 07'9

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.