cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Possibilitat d'algun ruixat

La situació atmosfèrica en superfície ve marcada per la presència d'un potent anticicló a l'oest de les Açores, amb 1.032 mb i que abraça les Balears dins el seu radi d'acció. Les Illes estan afectades per un fluxe de vents de component nord. En alçària s'observa una massa d'aire relativament fred sobre la Mediterrànea occidental. Atesa aquesta situació, el temps serà una mica insegur a les Balears.

Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat amb niguls de desenvolupament i evolució diürna i possibilitat d'algun ruixat o tempesta dèbil. Temperatura sense gaires canvis i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Màx. 27º; mín. 21º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat, amb niguls de desenvolupament i evolució diürna i possibilitat d'algun ruixat o tempesta dèbil, més probable al nord de l'Illa. Temperatura sense canvis importants i vent entre fluix i moderat, de gregal, i brises. Màx. 31º; mín. 18º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat, amb alguns niguls d'evolució diürna. Temperatura amb pocs canvis i vent entre fluix i moderat, de greal, i brises. Màx. 31º; mín. 21º.

Estat de la mar: Maror que minvarà a marejol. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-sis graus.

Tendència per als pròxims dies: Sol i bon temps a tot l'arxipèlag. Temperatura en progressiu augment

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 28'4 22'1
Aeroport 30'5 17'8
Eivissa 31'0 21'4
Maó 28'6 21'0
Sant Llorenç 30'1 18'9

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.