algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

Pluges dèbils

El mapa de superfície presenta una baixa relativa sobre el nord d'Algèria, amb menys de 1.012 mb al seu centre. Aquesta baixa constitueix un nucli secundari de la borrasca que apareix a la mar Bàltica.

Situació prevista a les Illes: Menorca: el cel estarà molt ennigulat durant la matinada i al matí amb pluges dèbils a moderades que podrien anar acompanyades de tempesta, i tendirà durant el dia a poc ennigulat. Temperatura en moderat descens i vent entre fluix i moderat, de tramuntana i gregal. Màx, 28º; mín, 22º. Mallorca: el cel estarà molt ennigulat durant la matinada i primera hora del matí amb ruixats dèbils que podrien anar acompanyades de tempesta, i tendirà al llarg del matí a poc ennigulat, amb alguns niguls d'evolució a l'horabaixa. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fluix, de gregal, amb brises. Màx, 31º; mín, 21º. Eivissa i Formentera: el cel estarà molt ennigulat durant la matinada amb possibilitat de ruixats dèbils i dispersos, i tendirà després a poc ennigulat. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent fluix, de gregal. Màx, 31º; mín, 24º.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la costa. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-sis graus.

Tendència per als pròxims dies: Tempestuós. Dimecres, augment de la nigulositat al llarg del dia amb ruixats i tempestes a partir de l'horabaixa.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes
Palma 29'2 25'0
Aeroport 30'5 21'9
Eivissa 32'7 26'0
Maó 30'4 24'4
Sant Llorenç 35'5 24'4

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.