algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Sol ardent

El mapa de superfície mostra una depressió tèrmica, amb nucli de 1012 mb, sobre el llevant peninsular. El gradient bàric sobre la Mediterrània occidental és molt dèbil. En alçària una cresta d'aire subtropical força càlid i sec envaeix l'espai sinòptic de la mar Balear. Donada aquesta situació, el cap de setmana serà sec i molt calorós, amb sol ardent i ambient sufocant.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel poc ennigulat o estirat, amb bromes matinals. Temperautra en lleuger augment i vent fluix, de xaloc, amb brises. Mallorca: cel poc ennigulat o estriat, amb bromes matinals. Temperatura una mica més alta i vent fluix variable amb predomini del xaloc i brises. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat o estirat, amb bromes matinals. Lleuger augment tèrmic i vent fluix variable amb predomini del xaloc i brises.

Estat de la mar: Mar plana o arrissada a tota la costa. Visibilitat horitzontal regular o mala. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-un i els vint-i-tres graus.

Tendència per als pròxims dies: Lent i progressiu descens tèrmic. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat, amb bromes matinals. Temperatura sense gaires canvis i vent fluix variable amb predomini del migjorn i brises.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.