cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Lleuger empitjorament

En superfície una important borrasca centrada a l'est de les Illes Britàniques impulsa una sèrie de fronts cap a la Península i el continent europeu. La situació és de pantà baromètric a la Mediterrània occidental. En alçària s'aprecia una depressió al nord d'Escòcia amb un solc l'eix del qual passa pel Cantàbric.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions dèbils, més probables a l'horabaixa. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fluix, de tramuntana. Màx, 24º; mín, 17º. Mallorca: intervals nigulosos amb niguls d'evolució i possibilitat de ruixats a l'horabaixa. Temperatura sense grans canvis i vent fluix, de tramuntana, amb brises. Màx, 28º mín, 14º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent fluix i variable. Màx, 27º; mín, 18º.

Tendència per als pròxims dies: Insegur i una mica més fresc. Dilluns, hi haurà intervals de niguls. La temperatura, sense grans canvis i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llevant, amb brises. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions. La temperatura sofrirà un lleuger descens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana. Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura, un pov més baixa i el vent bufarà moderat, de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'2 16'8
Aeroport 26'2 11'8
Eivissa 26'0 18'7
Maó 23'7 14'8
Lluc 24'7 12'6
Sant Llorenç 26'3 12'6
Porreres 25'9 12'8

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.