algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Fortes ràfegues de ponent

La situació atmosfèrica en superfície és marcada per la presència d'una borrasca al sud-est de França, amb 1.004 mb i que abraça la Mediterrània occidental dins el seu radi d'acció. Les Balears estan afectades per vents de component oest, amb un baix grau d'humitat. En altura la depressió del golf de Gènova es correspon amb un acusat embassament d'aire fred. Amb aquesta situació la inestabilitat tendirà a minvar a les Balears.

Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions ocasionals, en general dèbils, i tendirà a cel poc ennigulat. Temperatura sense grans canvis i vent entre moderat i fort, de ponent. Màx. 21º; mín. 14º. Mallorca: hi haurà intervals de niguls, amb possibilitat de precipitacions ocasionals, en general dèbils, i tendirà a cel poc ennigulat. Temperatura nocturna sense canvis i diürna en lleuger augment. Vent de ponent, moderat, amb ràfegues fortes. Màx. 24º; mín. 13º. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura amb pocs canvis i vent entre moderat i fort, de ponent. Màx. 24º; mín. 14º.

Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la zona. Bona visibilitat horitzontal.

Tendència per als pròxims dies: Alternança de niguls i clarianes. Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a intervals de niguls. Temperatura nocturna en lleuger a moderat descens i diürna sense canvis.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 23'6 15'4
Aeroport 23'8 12'8 00'3
Eivissa 22'6 15'5 00'4
Maó 18'0 13'9 16'7
Sant Llorenç 23'1 14'7 22'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.