algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Nevades localment moderades

Les Balears coneixeran aquest cap de setmana els efectes d'una nova invasió d'aire àrtic continental. El pas d'un front centreeuropeu deixarà sobre les Illes nevades generalitzades a cotes molt baixes. L'ambient serà gèlid i la temperatura màxima amb prou feines superarà els vuit graus.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions localment moderades que serien de neu des dels cent metres. Temperatura una mica més baixa i vent entre moderat i fort, de tramuntana, amb algun interval fort al nord-est de l'Illa. Màx, 9º; mín, 2º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions, dèbils en general, que podrien ser de neu per damunt dels tres-cents metres. Lleuger descens tèrmic i vent entre fluix i moderat de tramuntana. Màx, 11º; mín, 3º.
Estat de la mar: Forta maror a la zona nord i maror a la resta. Visibilitat horitzontal reduïda per precipitacions.
Tendència per als pròxims dies: Progressiva millora. Diumenge, hi haurà intervals de niguls amb precipitacions, dèbils en general, que serien de neu per damunt dels tres-cents metres. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Dilluns, hi haurà intervals de niguls. Temperatura en lleuger a moderat ascens.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 09'2 05'3
Aeroport 10'2 01'0
Eivissa 13'4 06'1
Maó 07'7 03'4
Sant Llorenç 09'8 03'2

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.