algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Vent del nord moderat

Als mapes es veu la presència d'un flux meridià del quart quadrant entorn a un gran anticicló atlàntic, i una extensa àrea depressiva sobre el continent europeu. La mar Balear es veu travessada per isobares amb sentit bàsic nord-oest-sudest. Un front fred haurà agrenat el nord de les balears en aqueixa direcció.
Situació prevista a les Illes: Menorca, intervals de niguls amb possibilitat de pluges dèbils. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent moderat, de tramuntana. Màx. 12 mín. 7º. Mallorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils que seran de neu per damunt dels mil metres. Lleuger a moderat descens de la tempertura i vent moderat, de tramuntana i mestral, que disminuirà al vespre a fluix. Màx. 15º mín. 5º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent entre fluix i moderat, de mestral. Màx. 16º; mín. 7º.
Estat de la mar: Maror i àrees de forta maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal bona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels tretze graus.
Tendència per als pròxims dies: Notable davallada de la temperatura. Dimarts hi haurà intervals de niguls i augmentarà a cel ennigulat amb precipitacions dèbils en generals.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'3 04'8
Aeroport 14'0 02'5
Eivissa 18'3 07'3
Maó 13'7 08'2
Lluc 09'7 01'7
Sant Llorenç 15'3 05'6

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.