algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
14°

Fred continental

La depressió del sud d'Itàlia continua canalitzant vents molt freds del primer quadrant a la Mediterrània occidental. La irrupció freda afecta de ple les Balears. La massa d'aire fred continental està limitada per un front fred a molt baixes latituds i per un de càlid cap a la latitud dels Països Baixos.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat amb precipitacions dèbils a moderads que seran de neu per sobre dels tres-cents metres. Temperatura sense canvis i vent entre moderat i fot, de tramuntana. Màx. 7º; mín. 2º. Mallorca: cel ennigulat amb precipitacions dèbils a moderades que seran de neu per damunt dels dos-cents metres i pujarà la cota al capvespre cap als tres-cents metres. Temperatura sense grans canvis i vent entre moderat i fot, de tramuntana. Màx. 8º; mín. 0º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb precipitacions dèbils a moderades. Temperatura estable i vent moderat, de tramuntana. Màx. 10º; mín. 5º.
Estat de la mar: Forta maror a la zona nord i maror a la resta. Bona visibilitat horitzontal.
Tendència per als pròxims dies: Lent i progressiu ascens termomètric. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de pluges dèbils que seran de neu per sobre dels cinc-cents metres pujant la costa cap als nou-cents metres. Temperatura en lleuger ascens i vent moderat de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 12'8 05'4
Aeroport 13'0 04'4
Eivissa 12'6 05'6
Maó 08'8 01'0
Sant Llorenç 04'5 00'9

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.