algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Vent humit de migjorn

La presència d'una forta pertorbació situada entre l'oest d'Irlanda i el nord de les Açores provocarà un corrent temperat i força humit procedent del sud a tota la península ibèrica i la Mediterrània occidental.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb bromes matinals i possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura sense grans canvis i vent fluix, de migjorn, que augmentarà al matí a moderat. Mallorca: intervals de niguls amb bromes matinals i possibilitat de precipitacions, en general dèbils. Temperatura estable i vent fluix, de migjorn, que augmentarà al matí a moderat. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb bromes matinals i possibilitat d'algunes precipitacions dèbils. Temperatura amb poc canvis i vent fluix, de migjorn, que augmentarà al matí a moderat.
Estat de la mar: Maror a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.
Tendència per als pròxims dies: Temps inestable i desagradós. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions ocasionals dèbils a moderades. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà moderat, de migjorn, i girarà a l'horabaixa a ponent. Dijous, el cel estarà ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'0 10'0
Aeroport 16'4 05'4
Eivissa 17'0 09'0
Maó 16'0 09'0
Inca 17'0 07'0
Portocolom 17'0 10'0
Sant Llorenç 17'3 03'7

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.