algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Temps fred i humit

La presència de baixes pressions relatives situades sobre la Mediterrània farà que es mantengui l'ambient fred i humit a les Illes i al Llevant peninsular.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils durant la matinada. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Màx, 12º; mín, 7º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions dèbils a moderades durant la matinada i el matí que podrà ser de neu a la Serra de Mallorca per damunt dels mil metres. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de gregal. Màx, 13º; mín 5º. Eivissa i Formentera: cel ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions dèbils a moderades durant la matinada i el matí. Temperatura estable i vent entre fluix i moderat, de gregal. Màx, 13º; mín, 6º.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.
Tendència per als pròxims dies: Tramuntana una mica forta. Dimecres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions a partir de la tarda. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà entre fluix i moderat de tramuntana. Dijous, el cel estarà ennigulat o molt ennigulat amb precipitacions, moderades en general, que podran ser de neu. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat descens i el vent bufrà entre moderat i fort, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 11'2 07'4
Aeroport 11'5 07'4
Eivissa 15'4 07'8
Maó 10'8 05'8
Sant Llorenç 10'4 06'6 0'20

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.