algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

De rigorós hivern

El fred s'intensificarà a les Illes. Una petita depressió freda en altitud procedent del nord-est d'Europa arribarà al nord de la Mediterrània occidental durant el vespre i originarà nevades a cotes relativament baixes de la Serra de Mallorca.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana i de gregal. Màx. 8º; mín. 4º. Mallorca: cel ennigulat o molt ennigulat amb pluges i ruixats localment moderats que seran de neu a la serra de Tramuntana des dels nou-cents metres que baixaran durant el vespre cap els sis-cents o set-cents metres. Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana i de gregal. Màx. 11º; mín. 2º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb pluges i ruixats localment moderats. Lleuger descens tèrmic i vent entre moderat i fort, de tramuntana i de gregal. Màx. 12º; mín. 5º.
Estat de la mar: Forta maror i mar grossa a la zona nord, i maror a la resta. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: L'arribada d'una massa atlàntica provocarà una suavització termomètrica a partit de dilluns. Diumenge, hi haurà intervals de niguls amb ruixats localment moderats que seran de neu des dels nou-cents metres. La temperatura no sofrirà un moderat ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llebeig, i augmentarà i girarà a darrera hora a entre moderat i fort, de mestral

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 13'2 08'1
Aeroport 13'4 03'8
Eivissa 15'7 09'6
Maó 10'7 07'7
Sant Llorenç 11'8 08'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.