cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Ambient fred

La presència d'una depressió moderadament forta situada sobre Sicília mantindrà el temps fred i inestable a les Illes.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat amb ruixats i tempestes localment moderades, més probables al matí. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana. Màx, 12º; mín, 8º. Mallorca: Intervals de niguls amb ruixats i tempestes localment moderades, més probables al matí. Lleuger a moderat descens de la temperatura i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts. Màx, 14º; mín, 7º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb ruixats i tempestes localment moderades, més probables a primera hora. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent moderat, de tramuntana, amb algun interval fort. Màx, 15º; mín, 9º.
Estat de la mar: Forta maror i àrees de mar grossa. Visibilitat horitzontal regular. Possibilitat d'aguaits tempestuosos.
Tendència per als pròxims dies: El fred serà el protagonista a les Illes durant els pròxims dies. La neu podria fer acte de presència a la serra de Tramuntana des dels nou-cents metres. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils a moderats que podrien ser de neu a la Serra de Mallorca des dels mil-cent metres. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat descens i el vent bufarà entre moderat i fort, de tramuntana. Dissabte, el cel estarà molt ennigulat i es produiran ruixats i tempestes localment moderades que podrien ser de neu des dels nou-cents metres. La temperatura continuarà en línia descendent i el vent bufarà entre moderat i fort, de tramuntana i de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'2 11'3 13'0
Aeroport 14'0 11'8
Eivissa 17'9 13'8 13'9
Maó 12'4 09'7 28'8
Sant Llorenç 14'6 09'9 74'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.