algo de nubes
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 8.69°
18°

Tardoral

La presència d'un front de niguls força actiu situat al nord d'Algèria provocarà cel molt ennigulat i precipitacions generals a tota la zona de la mar balear.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel molt ennigulat amb ruixats moderats que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de gregal. Mallorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats moderats, ocasionalment tempestuosos. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent moderat, de gregal. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb ruixats moderats, que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent moderat, de gregal.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats tempestuosos. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-dos i els vint-i-quatre graus.

Tendència per als pròxims dies: Precipitacions generoses i generals. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat i es produiran pluges i ruixats moderats, ocasionalment tempestuosos. La temperatura no sofrirà grans canvis i el vent bufarà fluix, de llevant. Dijous, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions moderades que poden anar acompanyades de tempesta. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent fluix, de xaloc i de migjorn. Divendres, el cel estarà ennigulat i es podran produir ruixats ocasionals localment moderats. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà fluix, de migjorn.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'4 19'5
Aeroport 28'0 14'8
Eivissa 27'2 22'4
Maó 24'4 19'4
Sant Llorenç 25'3 14'9

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.