algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Sol de setembre

El sol lluirà durant pràcticament tot el dia a les Illes. La temperatura diürna serà moderadament càlida i la mínima suau. El vent bufarà de tramuntana, en general fluix.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Màx, 27º; mín, 18º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis significatius i vent entre fluix i moderat, de tramuntana, amb brises a les hores centrals del dia. Màx, 29º; mín, 16º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls mitjans i alts. Temperatura sense grans canvis i vent fluix, de llevant. Màx, 30º; mín 17º.
Estat de la mar: Marejol a la zona nord i mar plana o arrissada a la resta. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-quatre i els vint-i-cinc graus.
Tendència per als pròxims dies: La presència d'una baixa en altitud situada sobre la vertical de l'estret de Gibraltar farà que augmenti la nigulositat a les Illes, sobretot al sud. Divendres, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. La temperatura no patirà canvis i el vent bufarà moderat, de tramuntana, al nord i entre fluix i moderat, de llevant, a les Pitiüses i sud de Mallorca. Dissabte, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat d'algunes precipitacions, més probables al sud. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de llevant. Diumenge, hi haurà intervals de niguls. Temperatura estacionària i vent entre fluix i moderat, de llevant.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 26'2 19'8
Aeroport 26'8 14'0
Eivissa 27'4 16'2
Maó 25'6 18'2
Sant Llorenç 28'9 14'8

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.