lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Nit tempestuosa

La inestabilitat tendirà a augmentar al llarg de la jornada d'avui. Els intervals de niguls s'aniran fent més importants a mesura que passin les hores i a partir de l'horabaixa es produiran ruixats i tempestes de caràcter dispers que durant la nit es generalitzaran.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls a partir del capvespre amb ruixats dispersos localment moderats que al vespre aniran acompanyats de tempesta i podran ser una mica intensos. Temperatura sense grans canvis i vent fluix i variable amb predomini del llevant i del migjorn. Màx. 29º; mín. 21º. Mallorca: intervals de niguls a partir de l'horabaixa amb ruixats dispersos localment moderats que al vespre aniran acompanyats de tempesta i podran ser una mica intensos. Temperatura sense canvis significatius i vent entre fluix i moderat, de migjorn. Màx. 31º; mín. 18º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls a partir de l'horabaixa amb ruixats dispersos localment moderats que al vespre aniran acompanyats de tempesta i podran ser una mica intensos. Temperatura sense cavis i vent fluix, de migjorn. Màx. 30º; mín. 21º.
Estat de la mar: Àrees de marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels vint-i-sis graus.
Tendència per als pròxims dies: Ambient de plena tardor. Divendres el cel estarà ennigulat amb ruixats i tempestes localment moderades. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat descens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana. Dissabte, hi haurà intervals de niguls. La temperatura continuarà en clara línia descendent.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'4 20'5
Aeroport 28'0 16'0
Eivissa 29'0 18'7
Maó 27'0 20'0
Sant Llorenç ---- ----

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.