algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Front poc actiu

Ens trobam en el mes de setembre i la temperatura de l'aigua a la mar balear és molt elevada, la qual cosa fa que haguem de prestar molta atenció a qualsevol pas de front, per poc actiu que sembli aquest.
Situació prevista a les Illes: Menorca: augment de la nigulositat amb possibilitat de precipitacions de dèbils a moderades a partir del vespre. Temperatura sense canvis i vent moderat, de llebeig i de migjorn, que girarà a la nit a tramuntana. Màx. 29º. Mín. 21º. Mallorca: augment de la nigulositat amb possibilitat de precipitacions de dèbils a moderades a partir del vespre. Temperatura sense grans canvis i vent moderat, de llebeig i de migjorn, que girarà a la nit a tramuntana. Màx. 32º. Mín. 19º. Eivissa i Formentera: augment de la nigulositat amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil a partir del vespre. Temperatura estacionària i vent moderat, de llebeig i migjorn, que girarà a la nit a tramuntana. Màx. 31º. Mín. 22º.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels vint-i-sis graus.
Tendència per als pròxims dies: Es produirà una millora transitòria. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats localment moderats i tendirà a l'horabaixa a cel poc ennigulat. La temperatura patirà descens entre lleuger i moderat i el vent bufarà moderat, de tramuntana, i girarà a ponent. Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà entre fluix i moderat, de migjorn. Dijous, hi haurà intervals de niguls amb precipitacions a darrera hora.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'6 21'8
Aeroport 28'6 17'8
Eivissa 29'6 20'6
Maó 27'2 19'6
Manacor 29'0 19'0
Lluc 24'8 15'6
Sant Llorenç 29'5 17'3

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.