nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

Aire saharià

La presència d'una massa d'aire saharià situat sobre la vertical de la Mediterrània occidental continuarà afavorint el registre de temperatures màximes molt elevades a les Illes.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils a primera hora que podrien anar acompanyada de fang. Temperatura en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de xaloc. Màx, 31º. Mín, 22º. Mallorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils a primera hora que podrien anar acompanyades de fang. Temperatura una mica més alta i vent fluix, de llevant, amb brises. Màx, 34º. Mín, 22º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils a primera hora que podrien anar acompanyades de fang. Lleuger ascens tèrmic i vent fluix, de llevant. Màx, 32º. Mín, 24º.
Estat de la mar: Mar arrissada a la costa i marejol a alta mar. Mala visibilitat horitzontal a tota la zona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-sis i els vint-i-set graus.

Tendència per als pròxims dies: Nigulositat cada vegada més important amb possibilitat de ruixats localment moderats a partir de dijous. Dimecres, hi haurà intervals de niguls mitjans i alts. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà fluix, de llevant, amb brises. Dijous, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats localment moderats. La temperatura sofrirà un lleuger descens i el vent bufarà moderat, de llebeig. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats i tempestes localment moderades. Temperatura una mica més baixa i vent fluix i variable.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma 31'0 23'0
Aeroport 32'1 19'6
Eivissa 29'5 25'0
Maó 28'6 21'6
Manacor 29'0 22'0
Lluc 28'0 19'0
Sant Llorenç 28'0 17'1
Sant Joan 30'0 18'0

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.